MODULOK

ÖNISMERET

Az Önismeret az első lépcső az Önmegvalósítás útján. Helyes önismeret nélkül sok küzdelmünk lesz külső és belső elemekkel. Ha viszont tisztán látjuk magunkat és tudatosan építkezünk erre, az "game changing" lehetőség.

A modul Önismeretre építve támogatja a résztvevőket abban, hogy egy magas bizalmi légkörben munkálkodó csapat tagjaként feltárja személyes erősségeit, ami vállalkozásának alapkövei lesznek, majd azonosítsa és tudatosan dolgozzon azokon a fejlesztési területein, amelyek korlátozó tényezők lehetnek a vállalkozói sikereiben, eredményességében. A modul elvégeztével a résztvevők elkészítik saját vállalkozói Harcos küldetésüket, amellyel a következő modulok során dolgoznak majd tovább.

Eszközök és tudás a modul elvégeztével:

 • Önismereti alapok elsajátítása több Önismereti módszer mentén

 • Önálló és csoportos feldolgozások, gyakorlati elemekkel

 • Ön- és csoportos reflexiók a vállalkozói sikert támogató és korlátozó tényezőinkről

 • Vállakozásunk tudatos alapkövének lerakása - Személyes IKIGAI-unk feltárása

 • A vállalkozói életünkben lévő legfontosabb pillérek (munka és magánéleti) meghatározása, holisztikus szemléletmód mentén

 • Harcos küldetésünk meghatározása, amely kellő erőt és belső motivációt ad a vállalkozásunk hiteles vezetéséhez és sikerre vezetéséhez.

HARCOS ÉLETVEZETÉS ÉS AZ EGÓNK LEGYŐZÉSE

Tudatos egyensúly és Önazonosság megteremtése a kiegyensúlyozott és vonzó vállalkozói működésünkhöz.

Aki Önálló vállalkozásba kezd, annak nagyon nagy szabadság lesz az életében. Ez az a szabadság, ami miatt vágyunk rá, majd el is kezdjük a vállalkozói létet. Igen ám, de ez a szabadság tartogatja ugyanakkor a legnagyobb veszélyeket is. Pont ezért kell nagyon fegyelmezetten terveznünk ezen túl, hogy semelyik irányba se szálljunk el. Ne menjen a munka a magánélet rovására és fordítva. Csakis holisztikusan - az életünk minden területére vonatkozóan érdemes tudatos tervezést bevezetnünk vállalkozóként. Ez nagy érték lehet ahhoz, hogy meg is éljük a szabadságot és ne stresszeljünk, kattogjunk folyamatosan, amikor Jelen kellene lennünk. Ennek eléréséhez egy fegyelmezett rendszert érdemes használnunk. Szerintem ezen áll vagy bukik legtöbbször a mutatvány. A MindKiDo életvezetési modulban tudatosan, a legértékesebb dolgainkra fókuszálva készítünk el egy fegyelmezett életvezetési rendszert, amely az életed összes területén olyan élessé tesz, mint egy japán kard. Miután ezt összeállítottuk, az EGÓ-t vesszük górcső alá és több gyakorlati vonatkozású feladaton keresztül tapasztaljuk meg, miben hátráltathat minket és mit tehetünk azért, hogy ezt a hamis Ént levetkőzve valódi, értékes dolgokat valósítsunk meg az értékesítésünk és ügyfélkezelésink kapcsán.

Eszközök és tudás a modul elvégeztével:

 • Vállalkozói életkerék és szerep elemzés

 • Holisztikus akciótervezés - A Valódi Sikerünk Útja

 • Életperiodizáció - avagy Harcos életvezetés a tudatosság és egyensúly jegyében

 • Ügyfélkezelés és Sales alapok - Harcos értékek mentén

 • Gyakorlati, személyes megélések Értékesítői szituációkról