RÓLUNK

Buzás-Kovács Anita

BrandM alapító, karriercoach, közösségépítő

Mompreneurs (Vállalkozó Anyák Közössége) tag és a BENT (Balatoni Női Vállalkozói Egyesület) elnökségi tagja


Vállalati HR területről 15 év után váltottam. A gyógyszeripar és bank szféra utàn 2013-ban megalapítottam a BrandM vállalkozásomat, ahol eleinte HR tanácsadással is foglalkoztam, ma már a karrierváltók és a közösségépítés áll a fókuszban.
Egyre inkább az kezdett el érdekelni, hogy kit mi inspirál a váltásban. Kinek mi húzódik a döntése mögött? Ki ő valójában? Mitől választja ma valaki a szabadúszó létet? Hogyan tudja a legtöbbet kihozni magából, miközben azt csinálja amit szeret?
Ekkor született meg a 'BrandM sztorik' interjúsorozat, ahol rendkívüli és bátor beszélgető partnereim mesélnek a váltás folyamatáról.
A Munkahely műhely nemzetközi projektben, majd a Jövőképző szakmai közösségben megtapasztaltam mekkora ereje tud lenni egy olyan csapatnak, ahol azonos értékrend és ügy mellett, szabadon dolgozunk.
Hiszem, hogy ilyen lesz a jövő munkahelye; és egyre többen választják a rugalmas, szabad munkavégzés ezen formáját.
Álmom egy közösségi teret létrehozni, hogy ezeknek az együttműködéseknek helyszíne lehessen.


Czirják Csilla

Színész, life és business coach

Színész, drámatanár, szinkronszínész, beszédtechnika tanár, life és business coach, szervezetfejlesző, projektvezető, önkéntes, anya, leány, élettárs, testvér, barát, szomszéd, vezető, beosztott, kolléga - megannyi váltás, megannyi szerep. Én így élek, mert így szeretek.

Rengeteg út áll előttünk, az életünk döntések sorozata. Legtöbbször a "Mi lett volna ha...? Mi van ha...? Mi lesz ha...? Miért...?" kérdéseket tesszük fel magunknak, amelyek bénító erővel hatnak ránk. Önostorozásunkat segítik, félelmeinket erősítik, és benne tartanak minket a tanult tehetetlenség állapotában. Próbálkozunk, fejlődni szeretnénk, váltani, változtatni, úgy érezzük, hogy megteszünk mindent ennek érdekében, sokszor mégsem érkezik a várva várt eredmény. Apró sikerek mellett kudarcok tömkelegét éljük meg. Állunk és nem értjük. Ilyenkor jön jól a külső segítség, a megfelelő kérdések és eszközök. Valaki, aki által a saját megoldásaink a felszínre kerülnek. És akkor hirtelen kinyílik a világ. Már látunk. Már nem csak célunk van, de tervünk is. Már tudjuk, hogy képesek vagyunk megvalósítani, és azt is, hogy hogyan.

Velem is megtörtént, nekem is sikerült, te is képes vagy rá.

Glóner Ildikó

Közgazdász, marketinges, vállalkozó, kövirózsa mániás hobbi-virágkötő

Karrierem elején lelkesen és kitartóan lépegettem a ranglétrán egy multinacionális cégnél különböző marketinges pozíciókban. Közben alapítottam egy horgolt babaholmikkal foglalkozó vállalkozást, belebuktam, de legalább megtanultam belőle, hogy a jó ötlet és a minőségi termék nem elég a sikerhez. Pár évre felcseréltem a vállalati környezetet a civil szférára, az ott szerzett tapasztalatok sokat alakítottak a munkához és az emberekhez való hozzáállásomon. Jelenleg félállásban marketingesként dolgozom - ismét a versenyszférában - a fennmaradó időben pedig éppen egy új, kövirózsa dekorációs vállalkozást indítok el és a barátaimmal a BravePoint közösségi bátorságplatformot építem.

Hervai Vera

közgazdasági elemző, grafikus, design thinking rajongó,
a BravePoint társalapítója

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi.

Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non.

Kiss Krisztina

Könyvelő, KKV tanácsadó

Kiss Krisztina vagyok, a Ködmön Könyvelőiroda Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Immár 25 éve foglalkozom a számok világával, a könyvvitel, pénzügy, munkaügy és számvitel rejtelmeivel. 16. éve a saját vállalkozásomban segítem a KKV szektor gazdasági szereplőit mérlegképes könyvelőként.

Az elmúlt évtizedekben kiemelt figyelmet fordítottam a tudásom folyamatos fejlesztésére, aminek köszönhetően ma már tudatosan irányítom az Irodámat. Fontosnak éreztem a szakmai fejlődésem mellett, azt, hogy más szakterületeken belül is új információkat, észjárásokat, gondolkodásmódokat sajátítsak el. Ezért elvégeztem ifj. Csontos Vilmos Tiszta tudat & Szellemsebész Szabadegyetemét, 3 éve tanulok Pongor - Juhász Attila mentoromnál, elvégeztem a Marketing Egyetemet, részt vettem több alkalommal az Évindító Célkitűző Edzőtáborában és jelenleg a Marketing Megvalósító Klub résztvevője vagyok. Emellett idén csatlakoztam Dr. Pető Bence Bestseller Szakértői Programjába, és 3. éve végzem az Adónavigátor Mesterkurzust, amivel a szakmai tudásomat naprakészen tarthatom.

Kupa Júlia

skfajskf

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi.

Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non.

Leba Krisztina

Coach, pszichológus, tréner

Leba Kriszta vagyok, coach, pszichológus és tréner. A vezetés és az önirányítás a központi témám. Önmagukért, a változásért felelősséget vállaló, a céljaik elérésén, kiteljesedésükön dolgozó, korlátaikat maguk mögött hagyó embereket és csapatokat segítek.

Szervezetekkel, közösségekkel dolgozva az érdeklődésem fókuszában az önszerveződés áll, az foglalkoztat legerősebben, hogy milyen a jövő munkahelye és milyen folyamatok támogatják a megosztott vezetést a közösségekben.

Fontos számomra a társadalmi felelősségvállalás, a peremhelyzetű rétegek segítését, esélyegyenlőségét szolgáló munka. Számos ilyen civil projektben dolgoztam és dolgozom jelenleg is.

A szabadúszó létformában azt szeretem a legjobban, hogy több dolgot csinálhatok párhuzamosan amit szeretek, önállóan mégis folyamatosan együttműködve másokkal. Csapatok, rendszerek, társadalmi rétegek között vagyok folyamatos mozgásban, és ez a lüktető áramlás inspirációt és szüntelen fejlődési lehetőséget kínál számomra.

Véber Zoltán

Tréner, stratégiai szervezetfejlesztő, a MindKiDo (TM) módszer megálmodója

MindKiDo trénerként és szervezetfejlesztőként a küldetésem, hogy támogassam a partnereimet kiváló eredmények elérésében, legyen az magánéleti vagy munkahelyi vonatkozású. Hiszek benne, hogy igazán eredményes csak az lehet, aki egyensúlyban él, és a kettő nem választható el egymástól. A mai "pörgős" világban, amiben élünk, ehhez az egyensúlyhoz olyan értékrendbeli alapokra van szükség, amik időtállók és megkérdőjelezhetetlenek.

A MindKiDo az elménk megtisztításának belső harcművészete, amely az elménkben garázdálkodó az eredményeink és lelkesedésünk Útjában álló Démonaink legyőzésére hivatott. A módszer, amivel dolgozom egy harcművészeti alapértéken és gondolkodásmódon nyugvó "Békés Harcos" keretrendszer, aminek fő ereje az áldozatszemléletből a tudatos és felelősséget vállaló, erős jellemű személlyé történő szemléletmódformálásban, valamint az erre épülő egyszerű technikákban rejlik.

Harcművészként hiszek benne és tapasztalom, hogy a kiváló eredmények eléréséhez egyetlen ellenfelet kell legyőznünk, saját magunkat. Ha a magunkban rejlő - személetmódból és kevésbé eredményes meggyőződésekből származó - korlátokat ledöntjük (legyen szó akár vezetésről, értékesítésről, vagy személyes eredményességről), akkor olyan eredményeket érhetünk el, amelynek jutalma a kiegyensúlyozott, céltudatos, és kiváló eredményeket garantáló élet. Ez pedig nem csak saját magunkat tölti el lelkesedéssel, de példát mutatva a környezetünknek képessé tesz minket arra, hogy pozitívan befolyásoljuk (vezessük) a világot magunk körül.

Ebben hiszek, ezt gyakorlom a mindennapjaimban, és ezt tanítom trénerként.